THE WORLD GAMES NL

Noa Man pakt zilver!

THE WORLD GAMES NL

Noa Man pakt zilver!

Noa Man pakt zilver!

Ook op de derde dag is er weer prijs. Noa Man heeft bij Parkour op het onderdeel van Speed een zilveren medaille veroverd. De pas 17-jarige atlete had in haar finalerun een razendsnelle tijd, maar het was niet snel genoeg voor het goud, dat naar haar Zweedse vriendin ging.

Bij het bowlen wist Denise Blankenzee de laatste acht te bereiken. Een prestatie van formaat, dat echter geen vervolg kende. In de kwartfinale wist ze de eerste game te pakken, verder dan dat kwam ze helaas niet. Toch is een prestatie bij de beste acht, in een deelnemersveld met veel pro’s, een prestatie van formaat.

Powerlifters Ielja Strik en Ankie Timmers mochten aantreden in een goed gevuld theater. Ielja, al een bekende van The World Games wist helaas geen score neer te zetten. Op het onderdeel bankdrukken, heeft zij 3x geen score neergezet. Ankie steeg daarentegen boven zichzelf uit en werd 4e in het algemeen klassement in deze Super Heavyweight poule. Meer dan tevreden, want meerde PR verbroken. Meer zat er simpelweg niet in.

Breakdancer Lorenzo Caboni wist dat hij zich bevond in een loeizwaar deelnemersveld. De pas 16-jarige B-boy wist ook niet te verrassen. Hij wist de jury in één wedstrijd voor hem te winnen, wat niet genoeg bleek. Bij het publiek genoot de jongste deelnemer echter wel het grootste applaus.

Gabriela Schloesser zette een redelijke kwalificatie neer. Het zorgt ervoor dat Schloesser op maandag de dag mag beginnen in het Recurve Field.

Foto: Marco en Jenna Spelten, Actiefotografie.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Gerelateerde berichten

Birmingham Today

Birmingham Today #10

De laatste aflevering. Birmingham Today zit erop, maar niet voordat we langs de venues van de World Games zijn gecrosst om de laatste medaillekansen in

Read More »
Birmingham Today

Birmingham Today #9

Milco Abrahams beleefde een sportief gezien teleurstellend debuut op de World Games, maar hoe kijkt hij zelf terug op zijn discipline trampoline double mini? Wie

Read More »