THE WORLD GAMES NL

Birmingham Today #9

THE WORLD GAMES NL

Birmingham Today #9

Birmingham Today #9

Milco Abrahams beleefde een sportief gezien teleurstellend debuut op de World Games, maar hoe kijkt hij zelf terug op zijn discipline trampoline double mini? Wie niet teleurgesteld zijn, zijn de jiujitsumannen Donny Donker en Ecco van der Veer, zij haalden op individueel zilver en brons binnen voor Nederland en als team ook nog eens brons en genoten daar zichtbaar van, al zat er misschien wel meer in? Dit en meer in alweer de één-na-laatste Birmingham Today.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Gerelateerde berichten

Birmingham Today

Birmingham Today #10

De laatste aflevering. Birmingham Today zit erop, maar niet voordat we langs de venues van de World Games zijn gecrosst om de laatste medaillekansen in

Read More »