THE WORLD GAMES NL

Na zilver, nu ook goud voor Man!

THE WORLD GAMES NL

Na zilver, nu ook goud voor Man!

Na zilver, nu ook goud voor Man!

Noa Man heeft haar tweede medaille van deze World Games veroverd. Zondagavond veroverde ze al zilver op het onderdeel Parkour Speed, maar maandagavond beleefde ze op haar favoriete onderdeel haar absolute hoogtepunt. Op het onderdeel Freestyle nam ze met spectaculaire sprongen afstand van haar concurrenten en werd ze beloond met een gouden medaille.

Die medaille zit er voor Gabriela Schloesser helaas niet meer in, in de eliminatieronde won ze weliswaar haar eerste wedstrijd, maar in haar tweede wedstrijd kwam ze net te kort. Haar Recurve Field-toernooi zit er daarmee op.

In de halve finale van het kanomarathon sprinttoernooi kwam Joep van Bakel in actie. Hij finishte in zijn run als zevende, wat net niet genoeg was voor een finaleplaats. Dinsdag zal hij zijn topsportcarrière afsluiten, op de lange afstand van het kanomarathon neemt hij deel aan de finale. Sluit hij stuntend af?

Foto: Marco en Jenna Spelten, actiefotografie.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Gerelateerde berichten

Birmingham Today

Birmingham Today #10

De laatste aflevering. Birmingham Today zit erop, maar niet voordat we langs de venues van de World Games zijn gecrosst om de laatste medaillekansen in

Read More »
Birmingham Today

Birmingham Today #9

Milco Abrahams beleefde een sportief gezien teleurstellend debuut op de World Games, maar hoe kijkt hij zelf terug op zijn discipline trampoline double mini? Wie

Read More »