THE WORLD GAMES NL

Nederlandse korfballers naar World Games

THE WORLD GAMES NL

Nederlandse korfballers naar World Games

Nederlandse korfballers naar World Games

Met het winnen van de wereldtitel hebben de Nederlandse korfballers zich geplaatst voor The World Games 2021 in Birmingham (VS). Het team van bondscoach Wim Scholtmeijer was gisteren met 25-16 te sterk voor het Chinese Taipei in de finale van het WK.

De Internationale Korfbalfederatie (IKF) had vooraf al bepaald dat de acht beste teams van het WK in Durban zich zouden kwalificeren voor The World Games in 2021, mits deze acht zich aan de vooraf gestelde voorwaarden zouden voldoen.

Naast Nederland zullen ook de nationale teams van het Taipei, België, China, Duitsland, Suriname, Tsjechië en Portugal uitkomen op The World Games in Birmingham.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Gerelateerde berichten