THE WORLD GAMES NL

Deze Nederlandse atleten gaan naar The World Games 2021

THE WORLD GAMES NL

Deze Nederlandse atleten gaan naar The World Games 2021

Deze Nederlandse atleten gaan naar The World Games 2021

De Nederlandse korfballers hebben zich al eerste geplaatst voor The World Games 2021. Uiteindelijk zullen zij met een team van 14 spelers afreizen naar Birmingham (VS). De volgende spelers maken momenteel deel uit van TeamNL Korfbal: Jessica Lokhorst, Esther Cordus, Barbara Brouwer, Brett Zuijdwegt, Marloes Frieswijk, Jet Hendriks, Celeste Split, Marjolijn Schenk,  Fleur Hoek, Richard Kunst, Olav van Wijngaarden, Harjan Visscher, Mick Snel, Alwin Out, Laurens Leeuwenhoek, Nick Pikaar, Jelmer Jonker en Daan Preuninger.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Gerelateerde berichten