THE WORLD GAMES NL

Gemixte touwtrekploeg verkozen tot sportteam van februari

THE WORLD GAMES NL

Gemixte touwtrekploeg verkozen tot sportteam van februari

Gemixte touwtrekploeg verkozen tot sportteam van februari

De Nederlandse gemengde touwtrekploeg tot 580 kg is door de International World Games Association uitgeroepen tot sportteam van februari. De organisatie van The World Games kiest iedere maand een atleet of sportteam, en in februari ging het dus om een Nederlands team.

De touwtrekploeg – die dus bestaat uit zowel mannen als vrouwen – won vorige maand haar eerste gouden medaille op het WK indoor touwtrekken in Letterkenny (Ierland). In de finale had Nederland met het Chinese Taipei een vrijwel gelijkwaardige tegenstander, maar trok het zelf aan het langste eind.

Het team bestaande uit Brenda van Zanten, Anne Vrolijk, Lars Schouten, Tim de Haan, Jose Verbeek, Kim Boogaard, Remon Wolfswinkel, Ferdi v/d Lagemaat en coach Peter Bark ontving een officieel diploma en cadeau. Op The World Games 2021 zal ook voor de eerste keer een gemengd touwtrekonderdeel op het programma staan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Gerelateerde berichten