THE WORLD GAMES NL

The World Games in Birmingham (VS) verplaatst naar 2022

THE WORLD GAMES NL

The World Games in Birmingham (VS) verplaatst naar 2022

The World Games in Birmingham (VS) verplaatst naar 2022

The World Games zijn verplaatst naar 2022, dat heeft de International World Games Association (IWGA) bekend gemaakt. De verschuiving van de Olympische Spelen naar 2021 heeft een grote impact op de planning van The World Games, waardoor is gekozen om het multi-sport evenement met een jaar te verplaatsen.

Het vasthouden aan de oorspronkelijke data in juli 2021 zou betekenen dat verschillende atleten en scheidsrechters niet zouden kunnen deelnemen. Daarnaast zou het ook leiden tot een daling in bezoekers en media-aandacht. The World Games vinden nu plaats van 7 t/m 17 juli 2022.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Gerelateerde berichten